Interne Mobiliteitsdag binnen Zorgcampus de Peel

Donderdag 14 november 2019 - Interne Mobiliteitsdag binnen Zorgcampus de Peel

Zorgcampus de Peel heeft veel te bieden. Maar… weten we wel wat er allemaal ‘te koop’ is bij de aangesloten organisaties binnen Zorgcampus de Peel? Wat houdt het nou eigenlijk in om bijvoorbeeld als Diabetes verpleegkundige te werken in het ziekenhuis? Of ben je benieuwd hoe een dag binnen kleinschalig wonen eruitziet?

Om dat te ontdekken wordt op donderdag 14 november de 1e interne mobiliteitsdag van Zorgcampus de Peel gehouden. Het doel van deze dag is om elkaar beter te leren, van elkaar te leren en de mobiliteit over de grenzen van de zorgorganisaties heen te stimuleren. De intentie is om hier een jaarlijkse terugkerende dag van te maken en zo de organisaties binnen Zorgcampus de Peel met elkaar te verbinden. Voor deze dag zijn 25 Golden Tickets beschikbaar gesteld en onder de medewerkers van de aangesloten organisaties verloot. Een Golden Ticket staat voor een plek waar de medewerker donderdag 14 november welkom is om een dag(deel) mee te lopen. De aangesloten organisaties zijn:

  • het Elkerliek Ziekenhuis
  • GGZ Oost-Brabant (geestelijke gezondheidszorg, psychiatrische doelgroep)
  • ORO (gehandicaptenzorg)
  • Savant Zorg (wijkzorg- en verpleging en ouderenzorg)
  • de Zorgboog (Kraam, Jeugdgezondheidszorg, Wijkzorg en -Verpleging en ouderenzorg)

We wensen iedereen een mooie dag toe met grensoverschrijdende ervaringen en inzicht in de mogelijkheden binnen de organisaties van Zorgcampus de Peel.

Samen werken tijdens corona
“Hoe kan ik mij (weer) inzetten in de zorg?” deze vraag krijgen we regelmatig. Gepensioneerden, oud-collega’s die nu in een andere sector werken, vrijwilligers, mantelzorgers, studenten. Veel mensen willen in deze turbulente tijden een steentje bijdragen. En daar zijn we blij mee!

Bij Zorgcampus de Peel werken vijf zorgorganisaties samen. Op een woonlocatie voor ouderen of mensen met een verstandelijke beperking, in het ziekenhuis, in de wijk, in de psychiatrie, als buddy voor iemand die wel een luisterend oor kan gebruiken; De kans is groot dat we jou kunnen inzetten op een plek die bij je past. Vooral als je al enige ervaring hebt in de zorg.

Ook als je minder of helemaal geen ervaring hebt, maar wel een carrièreswitch wil maken naar de zorg, kun je terecht bij Zorgcampus de Peel. Samen leiden we medewerkers op tot verpleegkundige van de toekomst, verzorgende IG of begeleider. We zijn er voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe uitdaging en een baan die er toe doet. Daarnaast bieden wij ook gezamenlijk GZ-opleidingsplaatsen aan. Kijk voor alle opleidingen in verschillende sectoren op onze vacature pagina (zie voor de link hier beneden). Er zit vast iets voor je bij. Zie je niet direct een passende opleiding of vacature, stuur dan een mail of bel met een van de zorgorganisaties.

We komen graag met je in contact. We kunnen jouw inzet goed gebruiken. Dus wil jij je steentje bijdragen tijdens én na deze coronatijd? Neem contact met ons op door te klikken op de organisatie van je keuze onderaan deze pagina of stuur een mail naar info@zorgcampus.nl! Je bent van harte welkom bij Savant Zorg, GGZ Oost Brabant, ORO, de Zorgboog en Elkerliek.
#ikzorg #extrahandenindezorg