INTERNE MOBILITEITSDAG BINNEN ZORGCAMPUS DE PEEL

Interne Mobiliteitsdag binnen Zorgcampus de Peel

Op donderdag 14 november 2019 organiseert Zorgcampus de Peel een mobiliteitsdag voor haar medewerkers. Medewerkers worden uitgenodigd een kijkje in elkaars Keuken te nemen. Hiervoor verloten we 25 Golden Tickets onder de medewerkers van de aangesloten organisaties. Het Golden Ticket staat voor een uitnodiging om op donderdag 14 november een dag(deel) mee te lopen. Het doel van deze dag is om elkaar beter te leren, van elkaar te leren en de mobiliteit over de grenzen van de zorgorganisaties heen te stimuleren. De intentie is om hier een jaarlijkse terugkerende dag van te maken en zo de organisaties binnen de Zorgcampus met elkaar te verbinden.

Zorgcampus de Peel heeft veel te bieden. Maar…weten we wel wát allemaal? Weten we wat er allemaal ‘te koop’ is bij de aangesloten organisaties binnen Zorgcampus de Peel? Wat houdt het nou eigenlijk in om als Diabetes verpleegkundige te werken in het ziekenhuis? Of ben je benieuwd hoe een dag binnen kleinschalig wonen eruitziet? Misschien is het interessant - en leuk!- om eens bij elkaar een Kijkje in de Keuken te nemen.
En dat gaan we organiseren op donderdag 14 november! Maak kans om een dagdeel mee te lopen bij één van de collega-zorginstellingen binnen Zorgcampus de Peel. 

Dit zijn:
- het Elkerliek Ziekenhuis
- GGZ Oost-Brabant (geestelijke gezondheidszorg, psychiatrische doelgroep)
- ORO (gehandicaptenzorg)
- Savant Zorg (wijkzorg- en verpleging en ouderenzorg)
- de Zorgboog (Kraam, Jeugdgezondheidszorg, Wijkzorg en -Verpleging en ouderenzorg)

Goed om te weten
- De dag is op 14 november. Dat betekent dat je ook op die dag beschikbaar moet zijn om mee te lopen.
- Het moment van meelopen kan liggen tussen 07.00u ’s ochtends en 21.00u ’s avonds, een indicatie van de begin- en eindtijd vind je in het overzicht van de aangeboden plekken.
- Het meelopen is voor de helft werktijd. Overleg daarom altijd even met je leidinggevende (of je team) voordat je je inschrijft, ook in verband met de planning van je eigen afdeling. De overige uren zijn eigen tijd.
- De eventuele extra reiskosten zijn voor eigen rekening.
- De loting vindt plaats in de week van 7 oktober. 

Enthousiast en nieuwsgierig?
Ben jij die enthousiaste en nieuwsgierige medewerker die verder wil kijken dan de eigen ‘keuken’? In het overzicht hieronder zie je de beschikbare plekken met het tijdstip waarop je welkom bent.
Geprikkeld? Schrijf je dan in voor de loting van Golden Tickets door een email te sturen naar info@zorgcampusdepeel.nl.
De plekken zijn genummerd. Je kunt 1 of meerdere voorkeuren aangeven. Geef je geen voorkeur aan, dan loot je willekeurig mee.

Exceloverzicht
Klik hier voor het overzicht van beschikbare Golden Ticket locaties!

25 Wil je meer weten over studeren of werken bij Zorgcampus de Peel?

Neem dan contact op met Elkerliek, GGZ Oost Brabant, ORO, Savant Zorg, Fontysde Zorgboog of ROC Ter AA

Mailen naar de Zorgcampus kan ook: info@zorgcampusdepeel.nl
of specifiek voor opleidingen: studeren@zorgcampusdepeel.nl