Interne Mobiliteitsdag binnen Zorgcampus de Peel

Donderdag 14 november 2019 - Interne Mobiliteitsdag binnen Zorgcampus de Peel

Zorgcampus de Peel heeft veel te bieden. Maar… weten we wel wat er allemaal ‘te koop’ is bij de aangesloten organisaties binnen Zorgcampus de Peel? Wat houdt het nou eigenlijk in om bijvoorbeeld als Diabetes verpleegkundige te werken in het ziekenhuis? Of ben je benieuwd hoe een dag binnen kleinschalig wonen eruitziet?

Om dat te ontdekken wordt op donderdag 14 november de 1e interne mobiliteitsdag van Zorgcampus de Peel gehouden. Het doel van deze dag is om elkaar beter te leren, van elkaar te leren en de mobiliteit over de grenzen van de zorgorganisaties heen te stimuleren. De intentie is om hier een jaarlijkse terugkerende dag van te maken en zo de organisaties binnen Zorgcampus de Peel met elkaar te verbinden. Voor deze dag zijn 25 Golden Tickets beschikbaar gesteld en onder de medewerkers van de aangesloten organisaties verloot. Een Golden Ticket staat voor een plek waar de medewerker donderdag 14 november welkom is om een dag(deel) mee te lopen. De aangesloten organisaties zijn:

  • het Elkerliek Ziekenhuis
  • GGZ Oost-Brabant (geestelijke gezondheidszorg, psychiatrische doelgroep)
  • ORO (gehandicaptenzorg)
  • Savant Zorg (wijkzorg- en verpleging en ouderenzorg)
  • de Zorgboog (Kraam, Jeugdgezondheidszorg, Wijkzorg en -Verpleging en ouderenzorg)

We wensen iedereen een mooie dag toe met grensoverschrijdende ervaringen en inzicht in de mogelijkheden binnen de organisaties van Zorgcampus de Peel.

25 Wil je meer weten over studeren of werken bij Zorgcampus de Peel?

Neem dan contact op met Elkerliek, GGZ Oost Brabant, ORO, Savant Zorg, Fontysde Zorgboog of ROC Ter AA

Mailen naar de Zorgcampus kan ook: info@zorgcampusdepeel.nl
of specifiek voor opleidingen: studeren@zorgcampusdepeel.nl