Meld je aan:
Dag van de Mobiliteit
11 november 2021

De Zorgcampus heeft veel te bieden. Maar… weten we wát allemaal? Weet jij wat er allemaal ‘te koop’ is bij de Zorgcampus? Wat houdt het nou eigenlijk in om bijvoorbeeld als diabetesverpleegkundige te werken in het ziekenhuis? Of hoe ziet een dag als kraamverzorgende eruit?  Schrijf je daarom in voor een Golden Ticket en neem een kijkje in de keuken bij het Elkerliek ziekenhuis, ORO, de Zorgboog, Savant zorg of GGZ Oost Brabant.
De vorige editie in 2019 was een groot succes. Klik hier voor de ervaringen van collega's

Loting Golden Tickets
Ben jij als medewerker van een van de zorgcampus organisaties nieuwsgierig en wil je wel eens verder kijken dan je eigen team of afdeling? Schrijf je dan in voor de loting van Golden Tickets.

Een Golden Ticket staat voor een uitnodiging van een locatie of team van een van de organisaties binnen de Zorgcampus. Daar is gelegenheid om in overleg een dag(deel) mee te meedraaien. Als één van de winnaars van de Golden Tickets toon je op 11 november 2021 nieuwsgierigheid en lef door vragen te stellen en feedback te geven. De uren die je hieraan besteed, zijn voor de helft jouw eigen tijd en voor de andere helft werktijd. 
Klik hier om de beschikbare plekken te zien.

Vooralsnog ga
an we ervan uit dat Corona steeds verder naar de achtergrond verdwijnt en deze dag op 11 november 2021 door kan gaan. Mochten de coronamaatregelen worden aangescherpt en deze dag niet mogelijk maken, dan zullen we de mogelijkheden voor een alternatieve invulling onderzoeken.

Wil JIJ een van deze Golden Tickets bemachtigen? Stuur dan vóór 3 oktober 2021 een e-mail naar: info@zorgcampusdepeel.nl en geef aan welke Golden Ticket jouw interesse heeft én waarom.
Geef hierbij je eerste en tweede voorkeur aan. 

We zien je graag de 11e van de 11e!
Werkgroep mobiliteit de Zorgcampus 

Samen werken tijdens corona
“Hoe kan ik mij (weer) inzetten in de zorg?” deze vraag krijgen we regelmatig. Gepensioneerden, oud-collega’s die nu in een andere sector werken, vrijwilligers, mantelzorgers, studenten. Veel mensen willen in deze turbulente tijden een steentje bijdragen. En daar zijn we blij mee!

Bij Zorgcampus de Peel werken vijf zorgorganisaties samen. Op een woonlocatie voor ouderen of mensen met een verstandelijke beperking, in het ziekenhuis, in de wijk, in de psychiatrie, als buddy voor iemand die wel een luisterend oor kan gebruiken; De kans is groot dat we jou kunnen inzetten op een plek die bij je past. Vooral als je al enige ervaring hebt in de zorg.

Ook als je minder of helemaal geen ervaring hebt, maar wel een carrièreswitch wil maken naar de zorg, kun je terecht bij Zorgcampus de Peel. Samen leiden we medewerkers op tot verpleegkundige van de toekomst, verzorgende IG of begeleider. We zijn er voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe uitdaging en een baan die er toe doet. Daarnaast bieden wij ook gezamenlijk GZ-opleidingsplaatsen aan. Kijk voor alle opleidingen in verschillende sectoren op onze vacature pagina (zie voor de link hier beneden). Er zit vast iets voor je bij. Zie je niet direct een passende opleiding of vacature, stuur dan een mail of bel met een van de zorgorganisaties.

We komen graag met je in contact. We kunnen jouw inzet goed gebruiken. Dus wil jij je steentje bijdragen tijdens én na deze coronatijd? Neem contact met ons op door te klikken op de organisatie van je keuze onderaan deze pagina of stuur een mail naar info@zorgcampus.nl! Je bent van harte welkom bij Savant Zorg, GGZ Oost Brabant, ORO, de Zorgboog en Elkerliek.
#ikzorg #extrahandenindezorg