Dáár leren en werken waar jij jouw talent het beste kunt ontwikkelen

Ervaring van Nicole Kemps

Nicole Kemps-Merkx
Leerling verpleegkundige (duaal) HBO

Straks weet ik precies wat ik wil!

16 jaar werkte ik als een verloskundige in een ziekenhuis. Mijn man kreeg een nieuwe baan, we hadden een goede balans in ons gezin met onze 4 kinderen gevonden, nu was het voor mij tijd om na te denken wat ik wilde. Ik wilde iets anders gaan doen! Binnen de organisatie waren er weinig mogelijkheden om iets anders te gaan doen en daarbuiten liep ik met alleen mijn verloskundige diploma op zak tegen afwijzingen aan. In de zorg zijn competenties niet genoeg, je wordt afgewezen op je papieren.

Een vriendin wees me op de Zorgcampus vacature en opleiding voor verpleegkundige. Dat was wat ik wilde! Bij de Zorgcampus kan ik óók extramuraal werken en binnen 5 zorgorganisaties meelopen. Door die verdieping in verschillende doelgroepen en locaties, weet ik na mijn opleiding precies wat ik wil. Mensen gaan weg bij organisaties omdat ze niet kunnen groeien of hun talenten daar in kunnen zetten waar zij dat willen. Hier bij Zorgcampus de Peel kun je doorstromen naar andere organisaties als je interesse elders komt te liggen of als je privé situatie anders wordt.

De opleiding in combinatie met werken is pittig, maar wel goed zelf in te delen. Ik stap er gewoon in en dan komt het echt wel goed. En komen we iets tegen dat niet werkt? Dan passen we iets aan. Leuk om als student van het eerste uur betrokken te zijn bij deze nieuwe samenwerking in de Peel. Met z’n allen gewoon aan de slag en ontdekken wat er anders kan! Mooi vind ik dat.

Wil je meer weten over studeren of werken bij Zorgcampus de Peel?

Neem dan contact op met Elkerliek, GGZ Oost Brabant, ORO, Savant Zorg, Fontysde Zorgboog of ROC Ter AA

Mailen naar de Zorgcampus kan ook: info@zorgcampusdepeel.nl
of specifiek voor opleidingen: studeren@zorgcampusdepeel.nl