Dáár leren en werken waar jij jouw talent het beste kunt ontwikkelen

Leerling Verpleegkundige

Een carrière-switch maken naar de zorg zonder diplomatieke?

Dat kan bij Zorgcampus de Peel! Wij bieden jou de kans om, in samenwerking met het ROC ter AA dan wel Fontys, een diploma Verpleegkundige (MBO) te halen middels een werken en leren traject. Wij zoeken enthousiaste, leergierige mensen die in zijn voor een carrière-switch voor de functie van 

Leerling-Verpleegkundige
24 uur - 28 uur per week

In september 2019 start Zorgcampus de Peel met 2 nieuwe BBL trajecten voor zij-instromers die een carrière-switch willen maken naar de zorg. De opleiding waarin je werken en leren in de zorg combineert duurt 4 jaar. Hierna ben je verzekerd van een baan.

Als leerling van Zorgcampus de Peel word je binnen de aangesloten zorgorganisaties breed opgeleid tot verpleegkundige (MBO of HBO). De praktijk leer je binnen verschillende settingen zoals ouderenzorg/geestelijke gezondheidszorg/ziekenhuis én de gehandicaptenzorg. De theorie wordt aangeboden door het ROC ter AA (MBO) of de Fontys (HBO).

Door kennis te maken met de verschillende doelgroepen en werkvelden in de zorg ontdek je gaandeweg welk werkveld/doelgroep het beste bij jou past. Aan het eind van de opleiding ben je een beginnend beroepsbeoefenaar en daarmee klaar voor een nieuwe carrière in de zorg.

 Wat vragen we?
Passie voor de zorg en ambitie om te groeien. Het is van belang dat je graag met en voor mensen werkt, je flexibel bent en je bewust bent van de gedrevenheid die nodig is om de opleiding, de combinatie van werken en leren, succesvol af te ronden. Om ook in de wijk te kunnen werken, is eigen vervoer noodzakelijk. Je bent daarom in het bezit van een rijbewijs en beschikt over eigen (gemotoriseerd) vervoer. Vanzelfsprekend ben je bereid in wisselende diensten (ook avonden, weekenden en feestdagen) te werken en ben je communicatief vaardig, stressbestendig, in staat initiatief te nemen en kritisch te kijken naar jezelf en de zorgverlening die je biedt.

Op dit moment hebben we nog een aantal MBO plekken beschikbaar. Om te kunnen starten met de opleiding heb je een vooropleiding afgerond waarmee je toelaatbaar bent voor een MBO niveau 4 opleiding of een HBO opleiding, dat kan een b.v. een vwo diploma zijn of al een MBO / HBO diploma. Je bent bij voorkeur woonachtig in het werkgebied van de Zorgcampus de Peel en inmiddels 20 jaar of ouder.

Wat bieden we?
Een kans door te groeien naar een functie in de zorg. Tijdens de opleiding krijg je een leer-arbeidsovereenkomst bij 1 van de organisaties binnen Zorgcampus de Peel zodat je verzekerd bent van een inkomen tijdens de opleiding. Het school- en boekengeld wordt betaald door de Zorgcampus. Na de opleiding stroom je door in een functie als verpleegkundige binnen de 1 van de organisaties binnen Zorgcampus de Peel. Een functie met perspectief op de arbeidsmarkt.

Hoe ziet de selectieprocedure eruit?
Het begint met een CV en een motivatie waarom jij toe bent aan een carrièreswitch naar de zorg. De 2e week van juni vinden de sollicitatierondes plaats met onder meer gesprekken. Ook een assessment en/of een toets voor b.v. Nederlands, Rekenen en Engels kan deel uitmaken van de selectie.

Interesse?
Je sollicitatie is van harte welkom via deze sollicitatielink. De sluitingsdatum is 2 juni.
Wil je eerst meer informatie neem dan contact op met Christel Lemmen, telefoon 06-57911677 of Jessie Hoorn, telefoon 06-10849861 

Zorgcampus de Peel - werkgebied