Vacatures Zorgcampus de Peel

Samen werken tijdens corona
“Hoe kan ik mij (weer) inzetten in de zorg?” deze vraag krijgen we regelmatig. Gepensioneerden, oud-collega’s die nu in een andere sector werken, vrijwilligers, mantelzorgers, studenten. Veel mensen willen in deze turbulente tijden een steentje bijdragen. En daar zijn we blij mee!

Bij Zorgcampus de Peel werken vijf zorgorganisaties samen. Op een woonlocatie voor ouderen of mensen met een verstandelijke beperking, in het ziekenhuis, in de wijk, in de psychiatrie, als buddy voor iemand die wel een luisterend oor kan gebruiken; De kans is groot dat we jou kunnen inzetten op een plek die bij je past. Vooral als je al enige ervaring hebt in de zorg.

Ook als je minder of helemaal geen ervaring hebt, maar wel een carrièreswitch wil maken naar de zorg, kun je terecht bij Zorgcampus de Peel. Samen leiden we medewerkers op tot verpleegkundige van de toekomst, verzorgende IG of begeleider. We zijn er voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe uitdaging en een baan die er toe doet. Daarnaast bieden wij ook gezamenlijk GZ-opleidingsplaatsen aan. Kijk voor alle opleidingen in verschillende sectoren op onze vacature pagina (zie voor de link hier beneden). Er zit vast iets voor je bij. Zie je niet direct een passende opleiding of vacature, stuur dan een mail of bel met een van de zorgorganisaties.

We komen graag met je in contact. We kunnen jouw inzet goed gebruiken. Dus wil jij je steentje bijdragen tijdens én na deze coronatijd? Neem contact met ons op door te klikken op de organisatie van je keuze onderaan deze pagina of stuur een mail naar info@zorgcampus.nl! Je bent van harte welkom bij Savant Zorg, GGZ Oost Brabant, ORO, de Zorgboog en Elkerliek.
#ikzorg #extrahandenindezorg

Wil je meer weten over studeren of werken bij Zorgcampus de Peel?

Neem dan contact op met Elkerliek, GGZ Oost Brabant, ORO, Savant Zorg, Fontysde Zorgboog of ROC Ter AA

Mailen naar de Zorgcampus kan ook: info@zorgcampusdepeel.nl